Thursday, 18 September 2014 | 07:41 | 0 love drops
Assalammualaikum. Hollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hahah baru berkesempatan nak hapdett blog ni -.- lagi dua hari nak balik hostel kot. Hahaha actually sekarang ni tengah holidayyy seminggu. Hahaha then lagi dua hari nak hapdet blog? macam telakarrrrrr angattt. Hahaha =.="

k k dah. cuti ni aleeya and afiq (anak jagaan) ada ikut balik sekali N9 ni :) so macam tak sunyi lah rumah ni bila ada budak kekecik kat rumah ni. betul? :) serious talk, geram tengok diorang ni :) dah makin comel pun ada. Hahaha yang si aleeya memang tiap malam akan tidur sama so masa dia tidur, boleh lah cubit cubit pipi dia. heheh *tanduk jahat* Hahaha. tapi yang tak besttttttttt, rupanya si kecik ni tidur lasak -.- pepagi kaki dia kiss perut ni. peh peh peh -.-" Hahaha.

time holiday ni study memang study lah. tak payah ceghitoooo, naik je sekolah nanti, oral arab akan menjelma. Heheheheh *cuak* tapi nak buat acanor. takkan nak nak lari. "mereka datang bukan nak gagalkan tapi nak luluskan" - Ustaz. k baikk ustaz :)



tapi kalau study je memang bosan kan? siapa lahh yang tak bosan -.- sooooooo, memandangkan sekarang ni masing masing tengah hangat berLoomBand, *macam gambar kat atassss*, my adik pergi beli jugak berpaket paket. Hahahaha. macam best je , macam best je benda alah tu. teghaiiii buat satu. tak jadi. then adik tolong. wuuuuuu, tak lah susah mana. alhamdulillah ^^ Hihi








Taraaaaaaaaaaaaaaaa! Hihihi. sedikit daripada hasil selama dua hari ni :) kalau free je, buat. kalau free je buat. so tengok tengok dah bertimbunnnn. Haaaaaa, dekat fb bukan main masing masing cakap "nak satu nak satu" Hahaha insyaAllah kalau ada lebih, ceqq bagi naaaa. si budak gendut *syahmi* punnn nak jugak. nak pakai ke apa? k think positif. buat gelang kaki kot. Hahahaha

holiday ni sepatutnya buat kerja berpekdahh kan? haihhh, study kurang. tengok tengok dah khamis dahh harini. tapi apa yang selalu di buat? ni haaaaaaaaaaaaaaaa .


tewiterrrrrr tak sesudah -.- syahmi pun dok bising "anak dara apa ni" Hahahaha. malunyaaaaaaaa -.- k k k dah. esok lusa dah balik sekolah. so get ready ahhh cenggini. alhamdulillah KK ARAB dah setel. tinggal stapler :) koranggggggg jangan ikut perangai ceq naaaa ^^ kalau nak berjaya, usaha kena setimpal timpal timpal dan timpal. Hahaha. insyaAllah akan diperbaiki diri ni dari semasa ke semasa ^^ thats all babai ^^



Hearts, ohh haydaa

♥ Past / Future ♥